Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Oprindelige LOSONCOER 4900mAh BM45 Batteri Polymer 0 cyklus For Xiaomi Redmi Note 2 Batteri Røde Ris Hongmi Mobiltelefon

Oprindelige LOSONCOER 4900mAh BM45 Batteri Polymer 0 cyklus For Xiaomi Redmi Note 2 Batteri Røde Ris Hongmi Mobiltelefon

Mobiltelefon Dele

  kr59.05 kr64.19
  • (1)

SKU: l943

Tags: bm36, bm 45, batteri bm45 for xiaomi redmi note 2, højttaler for samsung galaxy j7, kamera bordholder, batteri redmi, batteri bm45, batteri mi5, bm22, batteri bm37.

Specifikation:

 • Certificering Af Kvalitet: ROHS
 • Mærke: LOSONCOER
 • Bruger: for Xiaomi Redmi Note 2
 • Kompatible Mærker: Xiaomi
 • Batteri Kapacitet(mAh): 3501mAh-5000mAh
 • Model-Nummer: BM45
 • Original eller Ikke: Kompatibel

1 .Vi tester hvert enkelt batteri manu allieret, før du sender det ud,Hver ordre bliver leveret med en gave tilfældigt.

2 .Hver produktion batteri i de seneste år .

3 .Vi bruger den stærkeste beskyttelse chip.

4 .Høj kapacitet med lon g standby-tid.

5 .Sikkerheden Nev er eksploderet, og allige is bur ned batteri.

6 .CE standard Securi ty og miljø: Dobbelt beskyttelse funktionelle og farverig ons.Dobbelt IC og PCB elektriske bestyrelsen beskytte afgift udledning og kortslutning.

7.B attery er den samme størrelse med originale batteri. 8 .P urchas e poster på e år( 12 mo nths ) warra nty .

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit ordrenummer. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Labonne.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Service, Garanti: Vi udøvelse 100% kundetilfredshed garanti,hvis du har nogen spørgsmål,skal du bare kontakte os,vi kan løse for dig.Produkt Garanti: 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Labonne.dk!

Feedback: Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Kommunikation: 1. Vi garanterer 100% kundetilfredshed.Hvis din vare ikke er som beskrevet, eller defekt, når du modtager det,skal du bare lad os det vide. 2. Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag, som du kan have, vil vi være glade for at hjælpe dig. 3. På grund af tidsforskellen,måske kan vi ikke svare dig med det samme,men vil vi kom tilbage til dig med 24 timer,udelukker weekender og på helligdage.

Du kan også gerne