Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Søde Køkken 2 Pakker Bento Animalske Fødevarer Frugt Picks Gafler Frokost Boks, Tilbehør, Indretning#81166

Søde Køkken 2 Pakker Bento Animalske Fødevarer Frugt Picks Gafler Frokost Boks, Tilbehør, Indretning#81166

ny

  kr16.02 kr26.65
  • (0)

SKU: l939

Tags: frokost boks udsmykning, bento box i japansk stil, bento, bento box tilbehør voksne, max frokost rustfrit stål, bento box, dartmoor, frokost boks dekoration træ, bento box del, mad vælge.

Specifikation:

 • Produktion: Frugt Gaffel
 • Certificering: CIQ
 • Bestik Type: Gafler
 • Model-Nummer: 81166
 • Funktion: Øko-Venligt
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: Plast

Kendetegn: Helt nye og høj kvalitet.Det vil være et godt valg for gaver.Nyd din shopping tid, og de har en god dag.Det kan tåle en temperatur område: -20 grader ~ 80 grader.Det er ikke kun en praktisk friut gaffel sæt, men også et smukt hjem decor.Perfekt til frugt, kager, desserter, snacks, nem at bruge, bekvemme sundhed.De elementer, der er pandaer, løver, elefanter, frøer, kaniner, hvert dyr har to pc ' er.

Specifikationer: Materiale: Fødevaregodkendt Plast.Farve: Random.(som på billedet) Mønster:Elefant,Kanin,Frøen,Løve,Panda.

Detaljer størrelse: Elephant:4.5 cm-1.77 inch.Rabbit:3.7 cm-1.5 inch.Frog:1.6 cm-0.62 inch.Lion:3.5 cm-1.4 inch.Panda:3.5 cm-1.4 inch.

Bemærk: på Grund af lyseffekter, skærmens lysstyrke , kontrast osv., der kan være nogle små forskelle i farve tone af billeder, og det faktiske punkt.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

Pakken Indeholdt: 2Packs x Mad Picks (10stk/pack).

INGEN Retail Box.Pakket Sikkert i Bubble Taske.

Alle varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter din betaling er klar.Bemærk: China Post Air Mail/Parcel kun hører til på verdensplan post system, som er meget langsommere end Special Delivery.Elementer vil ankomme i 7-25 arbejdsdage til verdensomspændende normalt.Og ankomsttidspunkt også afhænger af nogle faktorer, og de forskellige områder.Den generelle ankomsttidspunkt tabel er vist nedenfor til din slutning:

Før placeing din ordre, bedes bekræfte, priser og andre detaljer med leverandøren.Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med den, kan du returnere det inden for 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Men de elementer, der skal være tilbage på fabrikken tilstand.Kontakt os venligst i forvejen, og dobbelt tjekke tilbage-adresse, før du returnerer det.Hvis varen er defekt i 3 måneder, kunne vi sender dig en ny erstatning for gratis eller tilbyde fuld refundering af købsprisen efter vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt i 12 måneder, kan vi også tilbyde dig en udskiftning, men du er nødt til at betale for den ekstra fragt-omkostninger.

Vores mål er at give et højt serviceniveau, og vores kundeservice specialister er altid klar til at løse dit problem.Vi sætter stor pris på din 5-STJERNEDE POSITIV feedback og venligst lad IKKE negative feedback, uden at bede om hjælp.

Du kan også gerne