Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Diclazuril forblanding 100g, forebyggelse af coccidiosis i husdyr, fjerkræ, kylling, kanin

Diclazuril forblanding 100g, forebyggelse af coccidiosis i husdyr, fjerkræ, kylling, kanin

ny

    kr128.81 kr257.62
    • (1)

SKU: l916

Tags: kylling til, kvæg kvægets, aventurin sten, kylling vand, for fjerkræ, - arkføderen høne, kylling tilbehør vand, chicken house, kylling udstyr gård, blomst såning.

Specifikation:

  • Mærke: FGHGF
  • Model-Nummer: 072
  • Type: Husdyr

Diclazuril forblanding 100g, forebyggelse af coccidiosis i husdyr, fjerkræ, kylling, kanin

【Produkt navn】Fælles navn: Diclazuril forblanding [Vigtigste Ingredienser] Diclazuril [Farmakologiske virkning] Diclazuril er en triazin bredt spektrum anticoccidial stof, som primært hæmmer spredning af mangler og schizonts.Toppen af aktivitet mod coccidia er i mangler og første generation schizonts (dvs coccidia).De første 2 dage af livscyklus).Det har den effekt at dræbe coccidia og er effektiv i alle faser af coccidia udvikling.Det har en god effekt på ømhed, fløjls-type, forgiftning af kyllinger, Brinell, giant Eimeria, og coccidia af ænder og kaniner.Efter diclazuril er blandet med kyllinger, en lille del absorberes fra mave-tarmkanalen, men fordi doseringen er lille, er den samlede mængde af absorption er små, så der er mindre stof rester i vævet.Blandet fodring i en dosis på 1 mg/kg, den 7. dag efter sidste dosis, den gennemsnitlige rest kylling i væv blev målt til at være mindre end 0.063 mg/kg.Diclazuril har lav giftighed og er sikkert for kvæg og fjerkræ.Lang tids brug af dette produkt er nem at inducere resistens, så det bør anvendes i transport eller kortvarig brug.Dette produkt har en kort handling tid, og effekten stort set forsvinder, 2 dage efter seponering. 【Funktion og Brug】 Anti-coccidial medicin.Bruges til at forhindre coccidiosis i fjerkræ og kaniner. [Brug og Dosering], der er Baseret på dette produkt.Blandet fodring: 500g for fjerkræ og kaniner pr 1000 kg foder. [Bivirkninger] i Henhold til den foreskrevne anvendelse og dosering, ingen bivirkninger har været set. [Forholdsregler] (1) Forbudt i løbet af æglæggende høner. (2) Dette produkt har en kort effekt af lægemidlet.Den anti-coccidial effekt er betydeligt svækket efter seponering efter 1 dag, og effekten stort set forsvinder efter 2 dage.Derfor kontinuerlig medicin skal bruges til at hindre en gentagelse af coccidiosis. (3) koncentrationen af blandingen af dette produkt, er meget lave, medicinen bør være blandet godt, da det ellers vil påvirke effekten. [Fortrydelsesfristen] 5 dage for kyllinger og 14 dage for kaniner. 【Specifikationer】0.5% 【Pakning】100g/taske [Storage] Skygge, lufttæt, og opbevares på et tørt sted.

Magic047

    5
2020-11-06

Ditto delays a little long but receipt of the product nikel, value for money defy any competition, glad to have received it in France

Du kan også gerne