Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Kobber Oprindelige Vice Spole Fysiske Elektriske Undervisning Demonstration Sekundære Spole Fysik Elektriske Eksperiment Udstyr

Kobber Oprindelige Vice Spole Fysiske Elektriske Undervisning Demonstration Sekundære Spole Fysik Elektriske Eksperiment Udstyr

ny

    kr87.54
    • (0)

SKU: l891

Tags: jordan gymnasiet, eksperiment physic, grundskolen og gymnasiet, gymnasiet stole, experi, gymnasiet bøger, gymnasiet kort, el-lab, elektrostatisk induktion, physic.

Specifikation:

  • Emne: Fysik
  • Model-Nummer: ZM0078

Kobber Oprindelige Vice Spole Fysiske Elektriske Undervisning Demonstration Sekundære Spole Fysik Elektriske Eksperiment Udstyr

Post beskrivelse

Model Nummer:ZM0078

Størrelse:som billedet viser

Fjer: Kobber Oprindelige Vice Spole

Pakken indeholdt:1 sæt som billedet viser

Betaling

Labonne.dk Spærrede er at foretrække .Dine penge er sikre, fordi der kun findes frigivet til leverandører, NÅR du har bekræftet tilfredshed din levering ordrer.

Kreditkort, realtime bankoverførsel, moneybookers, Western Union er tilgængelige.Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.For at beskytte dine interesser, vil din betaling blive temperailly afholdt af Labonne.dk.og vil det ikke lukkes til igen, indtil du har modtaget dine varer, og er tilfreds med det.

Forsendelse

· På Verdensplan Air Mail: 14-21 Dage

· EMS: 5-10 Dage

· Alle punkter er kontrolleret, og derefter hånd-pakket af vores in-house team

· Vi gør vores bedste for at afsende ordrer, så snart betaling godkender, også i weekenden

· Ked af det, men vi er ikke i stand til at sende til P. O. eller A. P. O. Box adresser

· For høj værdi ordrer kan vi kræve verifikation af, adresse, inden vi sender.Dette er gjort for at beskytte både dig og os

Efter-salg service

Vi tilbyder en simpel tilbagebetaling eller erstatning politik i det usandsynlige tilfælde, at der er et problem med dit produkt.

Hvis du har ændret dit sind, vi er glade for at refundere produktets pris, der leverer varen returneres uåbnet.

Defekte Produkter eller Manglende Dele

Vi er glade for at erstatte eller refundere defekte varer og har til formål at løse hurtigt og til din tilfredshed.

Hvis varerne ankommer defekt ,har du 7 dage fra modtagelsen til at kontakte os.Varer skal returneres i deres originale og ubrugt stand.

I tilfælde af manglende dele , bedes du underrette os samme dag, du modtager varen.

Du accepterer at betale for returforsendelse ,men vi er glade for at refundere dine forsendelsesomkostninger på verifikation af en fejl.

Godkendelse

I det usandsynlige tilfælde, du har brug for at returnere en vare, bedes du e-mail os for en autorisationskode.Dette skal fremgå tydeligt på din pakke.Bemærk venligst, at vi ikke kan acceptere afkast, der ikke er tilladt.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for udviklingen af vores forretning, vil vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Det tager kun 1 minut.

Kontakt os venligst før ethvert neutral eller negativ feedback ,Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem.

Du kan også gerne