Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Klaver Hjul Kopper 4stk/masse Træ Farve Palstic Opretstående Klaver Ben Kopper skoindlæg Sæt Opretstående Klaver Tilbehør

Klaver Hjul Kopper 4stk/masse Træ Farve Palstic Opretstående Klaver Ben Kopper skoindlæg Sæt Opretstående Klaver Tilbehør

ny

    kr66.57 kr91.21
    • (0)

SKU: l36704

Tags: skub cup, tastatur klaver stå, ark stå, mursten cup, klaver gummi, tilbehør klaver, klaver stativet, klaver caster hjul, klaver ark, klaver protector.

Specifikation:

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Specifikationer: UK Stik
  • Model-Nummer: Klaver Skoindlæg

Klaver Hjul Kopper 4stk/masse Træ Farve Plast Opretstående Klaver Ben Kopper skoindlæg Sæt Opretstående Klaver Tilbehør

Features: Herunder fire kopper, der er kendetegnet ved deres fremragende bærende evne, at være lavet af høj kvalitet plast, der giver beskyttelse for både klaver og gulvtæppe.Beskytte klaver ben mod rust og glidende, der gør dit klaver mere stabil.Tyk nok til at give en god lydisolering, stødabsorbering, skid modstand og for at beskytte dine gulve.For ikke at forstyrre dine naboer i stueetagen, mens du øve klaver, du har brug for sådan en vidunderlig puder.Fremragende sejhed, med fine tryk, udholdenhed, næsten ubrydelig.Velegnet til opretstående klaverer.

Specifikation:

Tilstand: Brand New

Materiale: Plastik

Farve: Træ Farve

Antal: 4 Stk

Hver Cup Diameter: Ca. 10 cm / 3.9 i

Hver Kop Tykkelse: Ca. 2,5 cm / 1,0 i

Vægt: Ca. 219 g

Pakke Liste:

4 * Klaver Skoindlæg

Bemærk:

Kun Klaver skoindlæg, klaver og andre ting er fotografisk rekvisitter, de er ikke medtaget i listen.

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Labonne.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak.

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Labonne.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Du kan også gerne