Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

1m USB 3.0 USB 2.0&3,5 mm til USB - &3,5 mm AUX-Extension Kabel-Flush Mount Kabel Ledning til Bil/Båd/Trailer Ringe Plade 3 FT

1m USB 3.0 USB 2.0&3,5 mm til USB - &3,5 mm AUX-Extension Kabel-Flush Mount Kabel Ledning til Bil/Båd/Trailer Ringe Plade 3 FT

ny

  kr27.88 kr29.34
  • (2)

SKU: l191

Tags: audio splitter y, miata nb, klipsch, asus usb-udvidelse, båd box, usb-stik, riser 1 m, udvidelser pærer usb, e17-mount, vindue 10 pro nøgle.

Specifikation:

 • USB Type: STANDARD
 • Pakke: No
 • Mærke: CY
 • Model-Nummer: U2-B68/U2-B65
 • Bruger: Mobile Opbevaring

USB & 3,5 mm AUX-Udvidelse planlimning 1 Meter Audio Kabel , 1/8 AUX Bil, Cykel, Båd Motercycle Føre Arbejder med køretøjer med USB & 3,5 mm AUX-Indgang Designet til i bil, men kan bruges til alle applikationer er garanteret til at give mulighed for montering af stik på din bils instrumentbræt.Kan tilsluttes til en bil stereo udstyret med en AUX-indgang.

KABEL-OD:Med 4.0 mm i diameter, det er så tyk, at sikre høj kvalitet og 3 ft i længden giver dig mulighed for at wire.

KOMPATIBEL:Designet til i bil, men kan anvendes til alle applikationer,såsom Båd / Motorcykel.

VANDTÆT DESIGN:Med wateproof dække den fælles landbrugspolitik er over dimensioneret for ekstrem vejr og passer stramt ind i den åbning, der gør den vandtæt samling.

NEM at INSTALLERE:Med Beslag,To pastil nødder,Wateproof dække,1 pakke monteringsskruer.Hjælper dig med at installere mere enkel og praktisk.

Andre: Stabil og holdbar.

Kvalitet, multi bruge og multi-mount montering af USB - /Aux-3,5 mm udvidelse.

Denne handy monteres på 3,5 mm ( 1/8 ) og USB-extension kan bruges til enten at give en flush monteret på instrumentbrættet eller anden overflade.Alternativt kan du bruge den medfølgende beslag til at montere på enhver passende overflade.Dette 3,5-mm/USB-forlængerledning mount er designet til i bil/Båd/Bil/Trailer bruge, og er kompatibel med enhver bil stereo Båd eller på Cykel er udstyret med en 3,5 mm/USB Aux-Indgang.

Funktioner:

Arbejder med køretøjer med USB & 3,5 mm AUX-Indgang.

Designet til i bil, men kan bruges til et program.

Brug et eksisterende hul eller skære et hul i dit betjeningspanel, og klip i soklen til planlimning det til bilens instrumentbræt.

Beslag muligt for montering af stik på din bils instrumentbræt.

Ca 1 m langt kabel.

Kan tilsluttes til en bil stereo udstyret med en AUX-indgang.

Muligheder for montering:

1) Flush mount stikket til dit dashboard eller anden overflade

2) Mount til instrumentbrættet ved hjælp af beslag og skruer, se billedet, der Kan sættes i enhver bil stereo udstyret med en AUX-indgang.

Pakkeliste: 1 x USB & 3,5 mm Flush Mount forlængerkabel. 4 x Accssories 4 x skrue

Korablevpasha

  3
2020-11-16

nice seller

Sergei Yakimov1985

  5
2020-10-06

Perfecto

Du kan også gerne