Gratis

Worldwide shipping

Top kvalitet

Gaver

Support 24/7

100% Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Hvid blå Til Honda stødfangere cbr600rr 2007 2008 CBR 600RR 07 08 gratis EMS Fairing kit GO15

Hvid blå Til Honda stødfangere cbr600rr 2007 2008 CBR 600RR 07 08 gratis EMS Fairing kit GO15

Rammer & Fittings

  kr2 525.42 kr2 806.03
  • (0)

SKU: l136

Tags: honda cbr600rr 2005, cbr, Fjr 1300, honda cbr600rr 2004, honda cbr 600rr 2006, 600rr, 2008 cbr 600 rr, fairing sølv cbr600rr, CBR600RR, fjr 2002.

Specifikation:

 • Mærke: YEAHTEAM
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale Type: Plast
 • TANK DÆKSEL: Omfatter
 • Støbning: Injektion
 • Motobike Gøre: Honda
 • Malet: Ja

Wel komme til vores Labonne.dk butik!

Produkt Beskrivelse Passer til: For CBR 600RR 2007-2008 År, model, Farve: Eftermarkedet custom malet, standard samme som på billedet.Tilstand: Brand new eftermarkedet ikke-OEM dele, og hullerne er pre-bore Materiale: sprøjtestøbt ABS-plast

Produkt Billeder

Fremstillingsprocessen for at producere

Forsendelse

1)Rederier:

Vi støtter overførsel af"EMS" Eller "e-EMS",bedes du sende kode og dit telefonnummer i din bestilling.for shipping sikker.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

2)forsendelse tid:

Normalt, vil varen blive leveret efter 7 arbejdsdage efter betaling ryddet dato.

Så samlede behov for 21 arbejdsdage ( omkring tre uger fra sted for ankom til din dør) .

Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

1).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.(Disse lande ikke skal betale nogen afgift: USA,Canada,Australien,New Zealand ,Rusland, Ukrian, Hviderusland...

2).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

3).Bemærk venligst at din Telefon når din betaling.Telefon er must for international ekspres forsendelse.

4).Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig,billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Abou konto

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål INDEN BUDGIVNING.

Kunden Tilfredsstillende

1. Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

2. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

3. Jeg er her og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter købet.

4. Mit mål er at gøre sikker på, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Bedømmelse af 5 stjerner .

Hvis du planlægger at give os en neutral/negativ feedback, venligst besked til os med det samme , så vi kan gøre vores bedste for at løse dit problem.

Du kan også gerne